Hoppa till sidans innehåll

Drogpolicy


 
Filipstads Motocrossklubb har som mål att stävja all form av alkohol/droganvändning. Vi följer förbundets riktlinjer vad gäller umgänge med alkohol och droger.
 
Vi vill genom vår verksamhet fånga upp barn och ungdomar och ge dem ett, förhoppningsvis, livslångt intresse som tar större plats i deras liv än vad alkohol och droger gör. Eftersom många börjar sin aktiva karriär som barn finns goda möjligheter att gemenskapen i vår förening skapar en plattform för en drogfri tillvaro. Sporten i sig kräver att föräldrar och vårdnadshavare medverkar vid både träningstillfällen och i tävlingsverksamhet. Ett engagemang som vi tror gynnar våra aktiva barn och ungdomar i deras uppväxt och utveckling till att bli drogfria medborgare. Vuxna och barn umgås därför naturligt i vår förening, där de äldre motocrossförarna, och andra vuxna, ska vara goda förebilder för de unga utövarna.
 
Filipstads Motocrossklubb jobbar för att alla medlemmar, nya som gamla och oavsett bakgrund, ska känna sig välkomna till vår förening. Alla känner alla, och nytillkomna crossförare med familjer upplever vi snabbt växer in i gemenskapen. Vi arbetar för just sammanhållningen och har gemensamma aktiviteter återkommande, utöver motocross. 
 
På vår hemsida kommer information om klubbens ställningstagande i alkohol/drogfrågor samt vår välkomnande attityd gentemot alla motocrossintresserade att hittas. 
 
Detta dokument uppdateras vid behov av årsmötet.
 
 
 
Filipstad 2007-02-04
 
Filipstads Motocrossklubb
Styrelsen
Uppdaterad: 29 SEP 2017 13:41 Skribent: Shelby Micke Löfqvist


Vår Facebookgrupp

Facebook-Button

 

 

GLÖM EJ!

Miljömatta är obligatoriskt och  tvätt av hoj förbjudet.

.

 

Banans

öppettider:

 

Tisdag 17.00-20.00

Torsdag 17.00-20.00

Lördag 10.00-14.00

1/7 - 31/7 Stängt

1/11 - 31/3 Stängt

 

 

Ett stort tack

till våra sponsorer!

 

 

 

Bygg & Takkungen

 

 

 

Här hade du

sett din logo

 om du sponsrat 

 FMC motocross

Kontakta klubben för

pris och villkor.

 

 

 

Postadress:
Filipstads MCK - Motorcykel och Snöskoter
Industrivägen 9
68233 Filipstad

Besöksadress:
Flottuvans motorstadion
68230 Filipstad

Kontakt:
Tel: 0733436032
E-post: filipstadsmotocrossk...

Se all info